Saturday, June 20, 2009

Pakcik2 Tua yg menikmati kehidupan

These are few pictures yang ak curi2 tangkap waktu ak pergi Konya hari tu..

Simply said,Konya is one of the Islamic Centre kt Turkey.so,bnyak la masjid yg tk perlu byr toiletnya..

One fact yg menarik tentang turki..ko kena bayar masuk toilet dia..even masjid..paling kurang 1.15 RM..
tp,toilet mmg ok..tkde la thp bila toleh bwh,pastu tk jadi nk sahut natural call..

I am not in the mood of blogging actually..biasalah..konon2nya sebab peribadi..

So enjoy these pictures..


Pakcik ni,tiap kali ak nk try tgkp gmbr dia,dia tutup kepala dia..heh..pdhal ak tgkp tk mengadap dia pn..ak membelakangi dia..mcm tau2 ja..




Ini lah pakcik terlama dan terbanyak aku cuba tangkap gambar..

Mak Ayah budak mmg suka bawak anak dia main burung merpati..budak2 tu pn eager nk kejar burung tu..terkinja2..ak pn tk pasti takut atau excited..

4 comments:

ijad said...

konya tu kat mana ya..

kilah said...

konya tu dekat turkey,10 jam dri istanbul..

Fez said...

warga tua tunggak masyarakat..
ape lagi eh lirik ni.

teringt pakcik yang travel suami isteri dalam bas aleppo-amman. sian kan. tua2 angkat berat. tong zaitun.

kilah said...

tk ingt lagu tu..kalo ko suruh ak mumble muzik dia bleh..haha

pakcik n makcik tu mmg cool habis..
makcik US tu nk tmpt dok dorg..dorg kata..ak dh naik bas ni dri Halab..

makcik tu nk gk..dia bangun dgn coolnya..tk de bising2 mcm org selalu react kalo hak diambil..