Tuesday, January 12, 2010

Make ur intentionS known

Ok..korg mesti pernah borak dgn kawan
sama ada orally atau chatty ly..

bila org panggil ko dgn meleret seperti ingin mengendeng di luar tabii..
kilah.....

or type ur name with dots..
kilah.....

itu menakutkan..

dia mcm nk ask a favour or favourS from you..

and slalunya aku reply..
hah..ko kenapa....

Aku lebih suka org kata direct..
kerana ia tak nampak macam ada agenda di sebalik pengendengan..

Kalo nk aiskrim yg aku tgh makan..aku leh bagi..
Atau rasa nak merepot kehilangan jiwa ke jiwa lain..aku boleh dengar dan tokok tambah bagi nampak lebih dramatic..
Tapi,kalo nak repot kehilangan yang aku tk boleh nak kembalikan..

Ouh sori..kaunter pejabat polis bukan di sini..=P

11 comments:

Fez said...

'Pejabat polis'?? haha
Macam satu kelainan.
Kte pn mmg suka tulis titik2 banyak2.. tatau nape..tp mcm ada melambangkan perasaan situ, kan!

kilah said...

hah..tau tkpe..
mcm ada perasaan..

aku rasa kdg2 org tk prasan..
tp..titik tu melambangkan sesuatu..

ok..cuba ak type nama lelaki dgn titik..

abu...

lain gile ok bnyi dia..haha

one_munawwarah said...

kak kilah............

mwahahahah...agenda kasi seram

yellowrose said...

kak qilaaaaahhhhhhhhhhhhh.........[sambil menguis-nguis sesuatu..]hahaha

mmg pon..saye pon particular ngn titik2 tuh..salu kalo nak send message/email dgn nada serius mmg salu wat satu titik jek.baru akan nmpk kite serius la.huhu

kilah said...

one:ok..tkde2..hari khamis..tetap hari khamis..tkde cancel2 dh..hahahaha..

asma':kuis kuis siap..hahah

p/s:kalo taruk titik bnyak2 tnpa apa perkataan..

itu seperti tk tau nak kata apa..
atau pn daaa..ko apahal??

MaUt said...

dulu ko kan seketeri tak bergaji dot dot dot..sekarang dah tukar profession jd polis plak hehehe..lawak2

kilah said...

hahaha..
masa zaman muda2..
independent..
ko tgk skrg..ko tgk..
meletup2 ken main ckp b.arab..

ak ni dia tk kenal dh..haha

aboo said...

np kilah? aku xrs pape pon.hahah

kilah said...

ye la aboo..
dulu kau sensitif..kenapa skrg tdak??

mungkinkah kau tidak terasa apa2 bila hyung nim memanggil go mi nam dgn nada tersendiri...

ak terasa lain..=P

Ainul Arina Madhiah said...

hyung nim? go mi nam? ooo.. nada tu memang spesel kes punya... ^_^
akak, kalau nak melambangkan perasaan-perasaan lain yang bukan mengengdengkan sesuatu macam mana plak? ;p

kilah said...

perasaan sedih..
cukup la tulis nama tanpa dot..

kilah

perasaan excited..
kilah!!!!!

perasaan nk mrh kerana telah melakukan sesuatu yg mengejutkan atau di luar jangkaan yg tk brapa nk elok..

kilah!

sebenarnya perasaan sedih pn boleh taruk dot mnyak kali..
melambangkan perasaan memerlukan kot..haha..

go mi nam--hesh..tk boleh..tk boleh..setiap kali tringt mesti gelak..
paling tk tahan pasal nk jadi bini farmasi tu..
sarcastic gile dia ckp tp kelakar...haha