Saturday, January 17, 2009

MotherS~

=(

x-[
Tzipi Livni, the Israeli foreign minister and her US counterpart, Condoleezza Rice, have signed an agreement aimed at preventing arms smuggling into Gaza for the Palestinian group Hamas.
It means more attacks will be done la kan..It means more people will die la kan..It means they don't even think once la kan bout civilians..It means they are soooo cruell!!!!!!!!!!!!!
Dua gmbr kt atas tunjuk mak..whats the difference between bwh dgn atas..gmbr yg atas dia menangis sbb org yg gmbr bwh bunuh anak dia..mksd ak,bkn bunuh direct la kn..livni tu mungkin tau tmbak org since dia pnah join army,tp rice tk kot..tah,sukati la ko..
Dia bunuh org dlm erti kata menandatangani perjanjian yg konon2nya nk menyekat penyeludupan senjata Hamas..mksdnya,dia nk teruskn srgn,dn rmi org akan mati!!!
bila ak masuk O&G,ak tgk ada org susah nk dpt anak..then sukati je minah dua org ni bunuh anak org..euwww..damn cruel!
6 tahun beb org tu nk try dptkn anak..and then,anak dia lahir wktu perang,ank dia hypoxia,tk dpt treatment di awal kelahiran,dan dr kata,anak dia tkkn dpt hidup cm org biasa selama2nya(ak rasa CP kot)..sedihnya..=(
dlu,pnah tnya mak,sakit tk beranak?
mak kata sakit..sakit la..tp,bila dh tgk anak rs cm hilang sakit..
sape paling tk sakit?
lahir kan kilah la(hahaha..ak tersipu2 malu..bwek..)
and then,these 2 women bunuh qurratul 'ain mak2 yg dh gila sakit wktu nk deliver..ouhh people,gimme a break!

3 comments:

Fez said...

kalam saleem..
em, i wonder if they are married or not..(?)

methinks said...

hoho weh, pekjah kate laju ko update blog. kalah entry dia takat ni utk Januari 21 vs 9. ^_^

kilah said...

hahhaha..dia update buat artikel sndiri..ak update stelah ak bc artikel kt mana2,and then ak ulas sket2-3 patah ayat..aku copy paste..bc sndiri!!!..haha..running out of tym la beb..kitakan wanita yg bekerjaya la sgt..pas xm,ak buat artikel I'm mobile erk..tunggu!!!hehe