Saturday, May 9, 2009

Majlis Perkahwinan

mungkin ak akan tolak kerusi pakcik ni smpi jatuh kalo ak ada kt situ..haha

Dengan ini,dijemput dato',datin,tuan,puan,encik,cik ke majlis perkahwinan saya,'Aqilah Suhaimi(bukan nama sebenar) dengan Akif(lagi la bukan nama sebenar) pd 19.8.1986..

hahaha..ok,ak main je..dont take it serious..
sbnrnya,we miss wedding reception kt msia yg ada ramai pakcik makcik,sedara mara..
gile meriah weh..

we???haha...mksdnya bukan ak sorg je..=P
identiti org lain yg juga rindu wedding reception kt msia dirahsiakan..hehe..

ada few things yg mcm tk boleh buat la sbnrnya wktu hari perkahwinan..
bersanding..
mekap berlebihan..
buat majlis besar2an tnpa kemampuan dan berniat utk menunjuk2..


haaa..ada lagik satu..lagu kahwin lama2 mmg naikkan suasana majlis kan..
boleh ke tk erk??
coz hampir semua lagu kahwin dinyanyikan oleh penyanyi perempuan..
ak nk p tnya ustaz lah..

dlm masa yg sama,ak nk p download lagu kahwin mnyak2..
mungkin boleh menaikkan semangat kitorg yg nk dkt xm ni..haha(apakah..)
boleh buatkan ak rasa nk balik msia ada la..

ala,bg siapa2 yg rasa entry ni cm tk patut ke..abaikan aje..=)..
it's just a memory that we miss, back in msia..
ye la,hjg2 minggu mcm ni,sunyi je rumah ktrg rasa..kalo dkt msia,mungkin dh pergi majlis kahwin..mungkin la..kalo tk pn.........(ouh,ak dgr org berdengkur kt bilik2 depan..)

sape yg balik msia bulan 6 dan 8,boleh la attend majlis kahwin:

Atiq Marzuki,Norzayyani Md Nor&Amir Razak,Amalina Md Noh dan Puteri Hanisah ye..(dh post kt PERMAI ak rasa..ak pn tk g tgk kad2 tu)

p/s:bilik ak kt blkg sekali,bkn ak la tu yg bdengkur..haha..(ak gurau je ni..jgn marah ye..)

7 comments:

Anonymous said...

dh nk kawen ker kak???

Fez said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Tension bersebab ni. haha.
Betul ke dgr lagu kawin boleh naikkan semangat nak exam. Meh bagi sini satu dua lagu. haha.

Tanya la ust pasal tu. Nak tau jawapannya.

>>p/s - x terlibat2x. pegi mafraq. :p. makanya?

kilah said...

anon:no la..tp,kalo awak nk join akak dgr lagu kawen,silakan..bawa nasik minyak dtg umah akak..hahaha..msti meriah .gitu..keles!!(gaya2 Man Kajang)
p/s:sukati aku je..haha

fez:hamboi ko..ko tau tk sape yg g bilik blkg skali ni,tnyakan kt ak ada lagu kawen ke tk..
ko knal tk minah tu??ala,yg tu la..yg berpersatuan tu..yg tk suka org merokok tu la..hahaha

cipot cedot said...

aku rasa tak mungkin laki tu btul2 tido..mesti dia belakon2 sampai isteri dia tegelak..mustahil boleh tido, kalau memang tido mungkin dia ada masalah daytime sleepiness sbbnya ada sleep apnea malam2..entry ni memang meletop..meh aku letak link kat portal permai hehe..adoi, kahwin2 ni memang meriah di hari raja sehari, tapi the responsibility that count,perlu pengorbanan dr sgala segi..hehe mg ko dipertemukan dgn insan soleh n mnjadi isteri solehah satu hr nnt(menjadi sayap kiri berjaya!! ^-^ )..ke dah bertemu?? jengjeng(mesti rasa nak hempuk2 aku..babai aku lari dulu!! ^-^ tata salam

kilah said...

cik siput:mmg la dia tipu..leh lak bini dia gelak..msti la tipu..kalo tdo btol,mungkin bini dia dh jadi singa dh tym tu..haha

ngko kalo berckp,hjg2 tu msti ada nasihat..haha..

maskedfacies said...

hahaha. kilah gatal nk kawen...

kilah said...

hahaha..ko tkde feel cm ak mimi..rasakan feel dgr lagu kawen..tkpn,ko dgr lagu raya hjg minggu yg sunyi kt hostel..
sehari suntuk pn layan~haha

p/s:kalo gatal pn tk salah aih..haha..above age..=P