Wednesday, June 17, 2009

Moms and Daughters



1st incident:
Satu hari di public toilet:
Cik K:muka ak sama tak mcm mak aku?
Cik Q:sama ja..awat?
Cik K:takda,ak rasa tk sama pon..
Kemudian Ibu Cik K berkata sambil memegang dan mengusap2 muka anaknya yg berumur 20 an itu:muka sama ka dak,anak mak jugak..
Cik Q*ouh,sentimental pulak ak rasa..

kalo mak ada kt depan ak tym tu,mungkin dia tak pegang kot muka ak coz ak ada flare up acne tym tu!!hahaha..

2nd incident:
Mak dan anak pegang tangan berdua..sambil anak berumur 20 an memegang muka mak nya..dan bermain2 dgn tangan beliau..
maknya tersenyum smbil berborak dgn anak perempuannya..
Ak jeles..

3rd incident:jam dh pukul 12.09 pagi..seekor lalat ada merayau dkt dgn ak.irritating..habis dh mood ak nk feel sndiri hubungan intim mak dgn anak perempuan...

p/s:Ak bru tahu obama pukul lalat smpai mati..itupn,Anis yg bgtau..bagi aku,pukul lalat smpi mati dgn tgn itu kejayaan yg boleh dibanggakan..kerana lalat susah mahu dipukul dgn tgn..kalo penyapu lidi,sdp sikit..

3 comments:

maskedfacies said...

haha. sentimental. rindu mak ye?

aku pon pukul lalat pakai tgn gk. apa daaa..

sempliciotto said...

for more sentimental & heartwarming stories between mother & daughter >> Chicken soup for mother and daughter soul heheee

jiran depan bilik ko ade buku tu huhu

kilah said...

mimi:ceh,ak dengki..lalat lari laju sgt..nyamuk,ak dpt pukul dia bila dia dh mamai isap drh mnyak sgt..haha

hetty:ouh,ak tau..buku tu..buku tu..(buat2 mcm la ak tk pnah tau u got bunch of collections..hahaha)