Tuesday, June 9, 2009

Muhannad ku sayang la sangat..

In Jordan, a man divorced his wife after seeing that she put a picture of the Muhannad character on her cell phone.
Dia adalah actor dlm turkish Soap Opera-Noor
Auto Published Entry ni tau..


Ada certain org tkkn kena talak kalo dia suka kt Muhannad ni..unlikely and impossibly..
Cth2 orgnya:
1)nenek tua yg sudah kematian suami
2)orang yg tak kahwin lagi
3)Sister Christian Catholic
4)org yg tk nk kawen
nk tgk bape couples kt Arab yg kena divorce gara2 pakcik M ni? nah..kalo mau,klik sini
Kalo kt msia,mungkin Rosyam Nor yg menjadi kegilaan..(wut the..........haha)
entry ni ak tau, nmpak cacat dan terencat..haha

Pesanan utk certain people yg masih dan akan berada di dalamnya:
Selamat berimtihan..Jawab elok2..Korg doa la mnyak2..Exam bukan alasan untuk jauh dari Tuhan ok..Good Luck!
pesanan untuk yg kena tinggal sorg:
Ko jgn masak je kejenya weh..Tadi beli brg kt pasar macam tk nak kuar rumah seminggu je..haha

Anak salah seorg kenalan ktrg di sini,nama Muhannad jugak..dalam rumah ak,ada nama nur jugak..tp syg..
itulah..mamanya kata,ak bukan tk mau org Msia..tp,ko tahu je la kan..susah..
ktrg pn mengannguk tnda sgt memahami...sangat..
lepas mamanya keluar dari rumah,ktrg pandang sesama sndiri..senyum2..sengih2..tidak pasti yg mana mahu di iya kan..yg mana mahu ditidakkan..

4 comments:

one_munawwarah said...

muhannad may be their dream but DR IYYAD has my heart. *melting +blushing*

golek2 berangan...haha

maskedfacies said...

muka bad boy.

wei2, rosyam nor? apakah? jangan malukan rakyat malaysia dowh...byk lg laki hensem lain. seperti... eh, aku x dpt pikir pulak.

p/s: kalau brad pitt/dennis oh/chris evans aku mau la...

sempliciotto said...

owh mama maseh menanti khabar dari mu. huhu.

"We are sorry mama, She is taken already." - mampukah kt mengkhabarkan cek kilah, aiya..

kilah said...

one-tkpe one,awak masuk clinical nanti,awak akan jmpa dr yg menjadi kegilaan ramai..haha

mimi:agak la..soalan cmtu mmg leh teragak2 untuk menjawabnya..bukan teragak..tp sbnrnya tk tahu,eh ada ke??haha

Cik Sem:Hampeh..ceh..haha