Monday, June 8, 2009

Mr Obama's Speech

Illuminati's Hand Gesture


Speech was held at CU Hall..(sukati ak letak short form CU)


Full text Obama's Speech

Ak terpujuk la jugak dgr Obama ni cakap..serius..mcm mulia..
Tp,bila baca artikel Ustaz Salman terasa,eh,betik ke pakcik Obama ni?
Konklusi artikel ustaz,jgn dop caye dgn pakcik Obama neh..sbb America mcm tk maksudkan pon apa dia kata bilamana iraq,afghan dan paki tetap dlm kecaman diorg..
tp,Obama beri reason..org2 ni nk bunuh American...so kalo dorg keep doing the same thing..tindakan ketenteraan will be prolonged la..
rajin2,baca la..singkat aje ustaz tulis..tk mnyak sgt pn..
tp,bgi ak sndiri la kan...ak cm ok je kot..sbbnya dia ni nmpak ok??
but,seriously tell me,is it true about Al-Qaeda and Osama bin Laden..
masa Palestin kena belasah teruk2 dulu..tkde plak dasyat2 menentang..
tk silap ak,dorg kuarkan statement supaya umat Islam bersatu..
Apsal senyap gile..dalam dunia Islam sndiri mksd ak...mcm tk de dgr citer pn..
Osama Bin Laden pn tah mana2..

ada gosip ni..ak pnah tgk video kt youtube..yg Osama bin Laden tu hnyalah agenda America..tk lebih dari itu..

yg psl illuminati's hand gesture tu,dia buat skali je pn..rarely nampak dia buat sign macam tu..
Yasser Arafat dgn Ahmadinejad pn buat sign begitu..tkkn la dorg tu join Illuminati...
ak rasa itu mcm style je..cool la agaknya buat sign begitu..
ni ha..antara powerful people yg buat sign ni...boleh klik kalo nk tgk..

ni,sat tdi ni kan,ak baru tgk Nana AF buat sign tu kt tenet..haha..
aah,sungguh..Nana AF tu la..bukan Nana adik kawan ak tu..

p/s:
1)lately ak malas nk bercakap bnyak..nk save tenaga utk makan..

2)ak suka bergosip la juga sbnrnya..

No comments: