Sunday, July 5, 2009

Karaoke-Kira Ok

Terasakan langkahmu makin laju
Melangkah batas rindu
Dan aku pun memburu
Mentari yang jauh


Cik Tim:Ak geram betul.Rasa nk je amik Mic tu nyanyi..ada ke nyanyi mcm tu?tk susah pn nk ikut tune lagu tu..
Cik S:gile weh..geram2..
Cik K:Hujung bulan,set karaoke kira ok..ak nk beli!--tp penebat bunyi kt rumah tk bagus..
Cik F:seronoknya..
Cik E:cuaknya ak hang tau dak!
Cik J:beginikah kita?moga nanti kita diberikan kekuatan..


Respon2 apabila benda yg kita tk boleh buat di depan public..tp,kita mahu buat apabila org lain buat..kerana benda tu boleh buat kita happy..gelak mcm nk pecah perut..


ekceli,ak nk rephrase dan reword ayat atas ak ni..(sukati je ak guna reword..)
ayatnya ialah:
kita tahu kita boleh buat lebih baik dri mereka???...(ceh..haha)

Terima Kasih Kepada Batch 2004.
p/s:Mari buat ladies' nite!

3 comments:

kak timotim said...

tu la..aku pun rasa jomla kita ajak datin btul2 buat ladies nite.. sian plak kat dia beriya iya ajak..tapi apakan daya..mak udang pon surrender..hehe

kilah said...

hahaha..
ala..ko tau je la mak udang tu..
malu konon..
dh namanya mak udang..tk lama nya tu..sikit lagi.menggatal la dia..hahaha

Madam Agni said...

Salam,

Kami merupakan pekerja2 dari sebuah kilang di Shah Alam, Agni Energie Sdn Bhd yang diberhentikan secara besar-besaran tanpa pampasan dan gaji.

Majikan kami merupakan sebuah syarikat multinasional yang sedang cuba melarikan diri ke luar negara.

Bantulah kami untuk mendptkan hak kami.

Kami perlukan trafik dan follower untuk BLOG kami. (kami dah jd follower blog anda juga)

Bantuan anda amat2... tersangat2 diperlukan.

http://agni-inc.blogspot.com