Friday, August 28, 2009

Nampak,tp tk dpt nak sampai



Sakit hati bila signboard dekat KL dibuat mcmlah sume org dh paham selok belok jalan KL yg mmg berbelok belok tu..

Sakit hati bila sebenarnya kau boleh pergi Mid Val dlm masa 5-10 min jadi sejam,dan bila sampai takde parking??

Go by train lah instead of car when u go to midval during peak hrs~(ak ckp dh mcm dr2 kt msia..)

2 comments:

Ct AdAh said...

salam..

fasobrun jameel ya ukhti..hehe..biasa la signboard kt msia..mmg x mmbntu..sbb tu kna try n error..then byk2 brsbr..sbb kalu dh sst sekali, next time cnfirm ingat..=D

p/s: enjoy ur staying in msia~ =D

Ilyana Ar Razi said...

tu la, lain kali nak jalan2 ajak akak sekali. :)

selamat bertugas dan berkhidmat!