Saturday, October 31, 2009

Kenapa mesti poco2?



tkde kaitan pon gmbr seperti boyband ini dgn poco2.^_^

kenapa kita mesti tau apa itu poco2 instead of we know what is gamelan?

1)poco2 adalah kegemaran datin2 sedunia..(datin wujud dkt msia je pn..toksah la ko cari gelaran datin dri indonesia..)
2)poco2 adalah dri indonesia dan gamelan dri msia..(sat agi,ko jgn gaduh dgn org indon claim itu tarian negara ko)
3)poco2 definitely not from spore(kita msia ni kan..dok gaduh origin filem,muzik makanan dgn dua negara ni..--mcm budak2.)
4)hey..hey..org kt europe juga menari poco2 tau..
5)poco2,walaupon org rasa cool..tp ak tetap rs tk cool..ak rasa salsa dance lagik cool..(apakah ni wei..)
6)haram bagi seorang perempuan menari poco2,dan apa juga jenis tarian termasuk salsa di hadapan bukan mahram
7)ko kena tahu poco2 tu apa..tkde la nanti bila kwn laki ko kata kt ko:jom poco2 jom..ko melangut je ikut dia bajet ingt nk blanja makan bakso(bajet nama lbih kurang..ko ingt poco2 anak angkat bakso la kan)..pastu...tadaaa!!dangdut is on the air!!(haha..)

p/s:it's a tradition:karok for men and poco2 for women.

4 comments:

one_munawwarah said...

poco2 cool ke?
zaman skang org wat zumba for fitness.. baru awesome..

Fez said...

haha.
kenapa tetiba entry poco2??

memang betul dia kegemaran datin2 sedunia. kena la ko berpoco2 klu berangan nak jadi datin!

not my taste la.. seronok2 boleh laa.. huhu..

Ilyana Ar Razi said...

salam,

maaf, akak "penat" tgk org nari poco2.

kilah dok berpoco-poco ker?

comei comei comei

kilah said...

kak yana.
poco2???
ouh tidak!!!!
tak akan kot..mcm kelakar je..