Sunday, January 10, 2010

Wake Up Call

iA
Sedar tak sedar tinggal lagi 4 bulan untuk final.
6 bulan untuk tinggalkan Jordan dan isi2nya.
HEH.

7 comments:

Abdul Munir Sanusi said...

iPhone. apakah?

kilah said...

mentang2 updet status,blog pki iphone.
ok,bg can la tyg iphone tipu..

ishikawa said...

counting down the days...

tak tau apa perasaan

junior : akak dah bersedia,kak?

kite : hmm..

junior : bersedia semua la.. nak tinggalkan adik2, nak kerja, nak bagi sumbangan pada agama, dll

kite : hmm.. (ada la kite bg percentage, tapi belum 100% lagi )

sedey sendiri.. dah bersedia ke?
bukan tanya dah bersedia ke nak grad..
InsyaAllah memang sangat2 nak grad

Tapi dah bersedia ke nak balik mesia
for good...

Ya Allah, selamatkan kami dari fitnah dunia...

(T_T)

kilah said...

hehe..

bagus jr yg tnya ko ni.tk melencong

jr2 yg tnya aku ada soalan yg sama tp ada added value sikit pd soalan penutup..

1)persediaan final
2)alam pekerjaan
3)kahwin

ke..jr ni tnya ko psl kawen tp ko tk tulis..segan ka?haha

ishikawa said...

haha
ko rasa...?

Ainul Arina Madhiah said...

6 bulan lagi eh? alaaaaa... hilanglah jiran lagi lepas nih.. T_T

apa-apa pun, good luck ~

kilah said...

estila dorg tnya..lagi2 kak sarah..=)

hilang apa ke nya ainul..
jr dh bderet nk cop rumah dri sebelum raya haji..

gaya mcm nk halau ktrg cepat je..
oven cabuk tu pn ada org nak..=P