Sunday, February 7, 2010

Rhymes

Aku belajar mandarin dekat SMAPK.
Aku tahu la sikit b.Mandarin.Sikit sangat..Tapi,nak jugak megah2..

Kau tau apa maksud Ni Qu na li?
haaa..tk tau kan..tk tau senyap..ak tahu tau..(bukti kebongkakan dengan ilmu Tuhan yg sgt sedikit ini..)

Kawan aku,Teyha.apit amik french tau..
(ak rasa letak tau di blkg ayat blog nmpak ngada utk aku buat..)

Ini adalah lagu yg patut dihapal oleh mereka..
Aku sampai boleh nyanyi sama2 lagu ni..Haha










Lagu Ker Ren Lai,aku belajar untuk tiup rekoder time aku sekolah rendah.Ye,selain dari itu,aku juga belajar tiup Ba Ba Black Sheep..








p/s:teka,mana aku dengar lagu Que Sera-Sera?
jwpn segera:bapak aku tidokan ktrg nyanyi lagu Que Sera Sera..
Tapi versi putus harap kerana tensyen henjut(buai) budak tak mau tdo..Heh

Lagu perhaps?
Bapak aku jugak..

Ada banyak lagi lagu2 lama zaman rambut sarang tebuan yg aku pernah dengar bapak aku nyanyi..

Juga tak lupa..Selawat versi mendayu2 yg aku tak pernah dengar dri bapak org lain.

7 comments:

one_munawwarah said...

huhu...
paling unik penah sy belajar dr abah saye adelah lagu boyan : la obe
tp femes la kan

teyha! said...

haha. qilah, aku siap fail french lagi.

LightsOfHope said...

aku pn hapal lagu jemapel helen tuh..huhu.sp tah ajar.aku xingt da

'Aqilah said...

one:org perak je panggil boyan..
haha..akak pernah ckp pkataan boyan dgn org bukan perak..
muka confuse..

'Aqilah said...

ko tgk tu aboo..
kita ni tk amik french pn boleh ingt lagu ni..

Teyha siap fail lagi..haha

teyha! said...

er. hehe. loser gile aku.

'Aqilah said...

Allah..
rezeki kau dgn sasterawan negaralah.
=P