Tuesday, February 2, 2010

Salji,kali ini tidak cair di kaki..tapi di sinki?




Well..nampaknya kita anak beranak tahun ni tkde salji la ye..
Sila lihat ramalan kaji cuaca..Klik Sini


Ramalan kaji cuaca menunjukkan ada peningkatan suhu dari hari ke hari.
Kecuali pada pertengahan nanti,mungkin ada sedikit penurunan berikutan hujan yg selalu je mcm2 malu2 nak keluar.(bak kata faezza)


Sepanjang hampir 6 tahun ak dok sini,yg pernah dua kali snow??(ceh..)
Salji paling lmbt kuar..tgh bulan 2..
Paling awal hujung bulan 1..

Ak pn boleh la mula padam angan2 yg patut2..
cth:angan2 nak dapat cuti free wktu O&G di KAUH.nk bergmbar bajet mcm ada kt europe dkt pdg yg ada kincir angin..

ok2..semua!
Untuk mendapatkan feel yg lebih tp fake..
sila jadikan gmbr di atas wallpaper laptop anda.
Kemudian,tutup sobah,bukak pintu bilik..
Dan..Nah..rasakan kesejukan sendiri..
(toksah buang masa tipu diri sndiri..)


p/s:sila jwp.. siapa pernah guna perkataan anak beranak waktu beri ucapan?haha

4 comments:

Fez said...

Pergi minta salji sikit dari Rusia ke, Korea ke.. heh.

Rasanya lebih 'nak cuti' dari 'nak salji' ni.. :p

one_munawwarah said...

tak pernah guna.
brilliant sangat ok, wat wallpaper dan tutup sobah itu!

ainshams said...

skg sejuk dlm rumah.. klu salji, xder la sejuk sgt kn..
a'ah la qila..ko nk cuti ke.. nk mein salji?
xpela..xde rzki kali nih, means, ko kne g honeymoon kt europe la.. utk dpt feel salji yg mantap! hehee

'Aqilah said...

okla..ngaku..
ak nk cuti..
KAUH rotation boring amat..
main salji kt europe ka?


tk pyh la..ak rasa ak pergi mines wonderland pn ok..
masa ak kecik,ak pergi..menjerit2 sejuk..hahah

yg ckp pkataan anak beranak tu,ustaz akmal presiden PERMAI masa first yr..
dia sgt mcm bpk2..