Thursday, January 28, 2010

Chocolate Revolution


Quote pakcik kedai coklat Imtiyaz pada hari ini..

Coklat sama macam manusia.
Ada coklat harga dari 3 dinar sampai 15 dinar.
Manusia juga macam tu.
Ada manusia macam ni..Ada manusia macam tu..


Coklat kegemaran pada waktu kecil..
Skrg,makan coklat ni dh tk berapa suka..Sebab dh reti dh makan coklat ferrero rocher..>__<

Cadbury Signature yg pernah dimakan sekali seumur hidup..
Semua ak suka..>__<



12 comments:

Abdul Munir Sanusi said...

kenapa mereka yang berjantina perempuan suka sangat meratah musykil? boleh story sikit kak kilah?

kilah said...

kata perempuan dri Venus..
msti la lain..

mungkin lelaki suka makan nasi 3 pinggan..
tapi,perempuan mcm tk je..

tp,worth trying...
coklat,jgn kunyah makan mcm gula2 lepas mkn berat..
pastu minum air putih..

akak rasa mcm complete meal utk hari itu..

Fez said...

ko saja je kan entry ni.^__^

kilah said...

haha..ngko tk ckp ko nk coklat mahal..kalo tk,coklat 15 dinar pn ak boleh belikan..silapnya..ko tknk pn dri aku..hahaha

Fez said...

Haha. Takpe2.. Dapat JLO glow in the dark dah dari ko.. lagi best..:p

MaUt said...

aku la yang jd mangsa kene rasa semua coklat idaman kilah dalam teksi..

kilah, coklat yang pakcik tu bg free tu malam2 smalam br aku tringat balik..ada dalam plastik rupanya tak abis lagi hehe

seksa gak nak abiskan cikelat ni

kilah said...

hehe..dh ko mmg tk makan sgt..
mmgla seksa ko nk kna hbiskan coklat..

kilah said...

eh frh..btw,ayat pakcik coklat tu tk cukup zouk smpai kita leh angguk plus fonkius bila ak dh tulis..

ainshams said...

klu korg terseksa nk perabeh kan, meh cni..kejap jek aku bley meratah..

"Skrg,makan coklat ni dh tk berapa suka..Sebab dh reti dh makan coklat ferrero rocher..>__<"

hahaa..cm ader maksud jek qila.. kwang kwang..

faeza, skg dah pandai nk demand nampak..ikot sape nih? hahaa

'Aqilah said...

hehehehehehe..
=P

faezza,ikut siapa?
faezza ni orgnya sederhana la ain..=P

dia kata:apa yg ada je la bang..
FR je pn tkpe..
kalau strawberry choc mcm ct ngan dato' K pn tkpe bang..
I tk kesah.=P

ainshams said...

aku br perasan tarikh entry ko..ahahaa

bagus faezza ni ha.. sederhana gitu!! maunyer nnt kne sedia dulang FR yg dihias dgn lace bagai.. nasebla..
nk seribu daya, ye tak.. opss!! kwang kwang..

'Aqilah said...

haha..
ini sgt2 la kebetulan..
ak tau lepas ak dh publish..=)

lepas tu ak sengih sndiri tringt entry ni..=P