Friday, September 17, 2010

Raya

raya yea?
ye..raya..

bila besar2..krisis mula muncul..
waktu kecil..raya definitely will be in parit..

skrg,raya dh mula diertikan dgn duduk di sri iskandar dan parit.
leceh lah..
satu mlm je aku tido kg..ceh!


I'm taking this chance to wish all of u selamat hari raya,maaf zahir batin.
tk dilupakan,b.arab 3rd language saya:kullu 'amun wa entum bi kher.


to teyha,aku tau cm weird sgt call ko pukul 7 lebih pagi2 after a long time I came back to msia..
and for that,i'm so sorry..tk mkn kuetiau dgn ko..
tk bukak puasa sama2..
hope we can make it another time,with ur white myvi..

induction call pn dh sgt dekat.
CPG tk habis tgk.
draw blood successfully is not in the making yet..
memandu kereta dgn jayanya jauh lagi..

dh tu..mcm mana aku nk kerja ni weh???

oklah..balik kl ..bnyak benda nk kena buat..
mari buat akaun maybank utk kesenangan hidup di masa akan dtg.

2 comments:

si teha. said...

hahaha. qilah. xde hal la.
(weh. kete aku viva je. keh3)

kilah said...

teyha:adik beradik je tu teyha..
aku failed exam kereta..terus down sehari sbb ak nk cpt2 dpt lesen..
terus aku naik teksi pergi kjg..malas nk tggu bas..haha