Thursday, April 30, 2009

Selamat Hari Pekerja

hah..ni tag dri cik persatuan..

1. Anda rasa anda hot?
tah,tkde perasaan..ada ke tnya soalan ni..cm tk sesuai sbnrnya..patutnya,adakah anda rasa anda cntik??hot tu cm sbnrnya bhs pasar yg kalau org baik2,segan mungkin nk ckp..
tp,ak tk kesah sgt..ak tkde perasaan ak hot ke tk..
tp,yg pasti..ak sure sume org pnah ada rasa complete dgn diri dia walaupn skejap..Alhamdulillah..


2.Upload gambar kegemaran anda?



3. Kenapa anda suka gambar ini?
langit dan wrna tanah,kombinasi yg ak rasa cntik..ak rasa cm hebat la..Subhanallah..
ak rasa cik sempit yg amik gmbr ni..haha


4. Bila kali terakhir makan pizza?
10 min yang lalu..


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
boulevard of broken dreams..


6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
ak menanti2 email dri cik R..seksa btol..sebulan ko tahu tk aku tunggu email ko??dri inbox,spam sume ak bukak..isk..isk


7. Selain name sendiri, anda suke dipanggil dgn nama apa?
Ouh..nama ak pendek..'Aqilah,so sume org panggil ak kilah..tkde nama lain nya la..gatal la kalo ak nk suruh org panggil ak sarah ke..haha(tk psl je nama sarah kuar..)


8. Tag lagi 5 org?
1. cik Sempit..haha(saja,biar org tag ko smpi dua kali supaya ko buat..)
2.O-ne
3. Enon(bila nk publish blog awak officially..ktrg nk baca!!)
4. Asma' Haslan(meh la akak nk bc blog awak..)
5. sape rasa nk buat,buat la..pastu,gtau la ak..nk gk ak bc..neway,tag2 ni kdg2,seronok gk le nk bc..


9. Siapa no. 1 pada anda?
tah,patut ke ak ckp ko sape,ak rasa cm org dpt agak je tu ko..tp,apa yg ak leh kata psl minah ni
dia pandai masak..rancangan kegemaran dia adalah fatafeat ye puan2..
btw,dia ada azam baru tau lately..doakan dia..haha


10. Orang no. 3 ada hubungan dgn sesiapa?
enon,jwb enon..akak tk mau buat kenyataan tk rasmi..kang kena gam!!haha


11.Kata sesuatu mengenai org no. 5?
eh??


12. Bagaimana pula org no. 2?
junior yg cool..pegi mana2,msti ada org nk ckp dgn dia..tk kira la amoi ke..makcik indian ke..gaya dia ckp cina ngan indian nye malay cm real..


13. Pesanan kpd no. 4?
open ur blog..let me read it!!


okla,ak tgh monoton..tkde rasa nk mengarut..yallah

9 comments:

Fez said...

Haha. terseksa ko menunggu emel dari cik R eh. dia nak bg ko masuk dept psikiatry agaknya..

nanti cik semplit marah la ko salah eja nama dia. rasakan. sape suruh bt nama susah2. heh.

anak nah said...
This comment has been removed by the author.
anak nah said...

Aku rasa rugi kalau pegi tempat sama dua kali. Baik aku pegi tempat lain. Tapi waktu aku pegi kuil Artemis ni langit mendung...

kilah said...

btw,ko ingt sume tmpt sejarah ko pergi..
kalo ak,dh lupa kot..

p/s:apsal tmpt komen yg ko letak ada deleted comment erk..

sempliciotto said...

adus, mengapa kau bilang sempit? sempliciotto tu panjang kan
ok
sempliciotto tu sedap kan
ok
ko tak setuju kan
ok
kamu dan MDL sama kan
ok

Ape ak buat ni? haha (sesi memanjangkan kalam mukaddimah utk penuhkan masa tazkirah spontan yang diberi 3 minit sorg ehehe)

berjambul lah ko tunggu tag ko dijawab di blog den. takkan nak jawab di SOL.oh, itu sudah melanggar etika

:D

kesimpulannya?

ishikawa said...

aaaa.....tetibe mencapub nama sarah pulak.. apekah..?

kami akan doakan cik sempit dengan azam yang baru..
GO GO GIRL!

kilah said...

MDL dan MDLLJ masmuh utk panggil ko sempit..haha
open la private blog ko tu..
ke,ko bg abg gg je yg bc..hikhik..
ala,adik *** ni tk sporting la..(hikhik..)

sarah:ak suka la nama ko sbnrnya.mcm western tp arab,sat agi rasa arab pstu western balik..skali tgk2,ala,mlayu ke rupanya..haha

ishikawa said...

ooowh... melayu rupenye.. sob3

anak nah said...

sebab aku silap komen