Sunday, May 24, 2009

Gembira

sila klik gmbr ni..ko akan nmpak tulisan presario v2000 di kanan dan widescreen di kiri skrin..=)


dulu2,ak mmg tk puas hati bila ak tgk aku nye skrin ni beso..tp tulisan kecik2..

hari ni,ak gembira coz ak pn tk tak tau apa kena dgn skrin ak..tulisan dh jadi beso..

ak tau je ubah setting..tp apahal tah..tk boleh.hari ni..cm otomatik lak jadi..haha

ak pn pnah bkira2 nk ubah layout..tp,ak tk suka layout berat.leceh..

so,tkde apa nk kata..ak gembira lah..

sekian entry 2 minit..saja,nk ckp aku happy dgn skrin ak..haha

p/s:kepada kita yg berimtihan nisa'iyah ni...sila la wish gudluck kt diri sndiri dan hapal percentage sampai pengsan..muaffa'in insya Allah..yalla ya guga(kwn2 ak kt mesir kata yalla bye mcm ni la..haha..pelik dowh)

13 comments:

maskedfacies said...

ape kejadah ni wei! cis

kilah said...

haha..tak berpekdah entri aku ni..

razyana said...

aqilah,

mak awak hebat, sebab tu awak pun jadi hebat :)

awak berapa adik beradik?

awak anak ke berapa?

awak asal mana yer?

ni soalan interview, wajib jawab :)

kilah said...

hahaha..ibu2 yg menjadi ibu mmg hebat..
dpt deliver baby setelah tahan 9 bulan,fight for life sndiri dan anak..=)

adik beradik saya ada 7 kak,sy anak ke dua..
duduk cheras,sgor tp mak ayah org Perak..dan mungkin akan jadi org Perak dlm masa 7 tahun-8 tahun akan dtg..

one_munawwarah said...

7-8 tahun akan datang tu.. sebab mak ayah pencen ke... akak yang nk settle down kat negeri mini malaysia itu..? wohaaaaa

good luck exam,
yalla ya guga

razyana said...

aqilah,

awak kena ada shoutbox la, bole akak tggalkan msg kat situ.

cheras kat mana? batu berapa?

perak kat mana?

Fez said...

wah kak yana, taaruf ngan kilah je ke.. eheh.

kilah said...

jeles2..hahaha..
kak yana,faezza ni mmg scary..dia sbnrnya menakutkan malah jeles juga dri segala segi..=P(kiddin')

cheras dkt batu 10,dkt je dgn SAMTEN..perak lak kt parit,perak tengah..

p/s:kak,jenuh saya try buat shout box.tk boleh,ke sy tk phm..nanti saya cuba lagi..

doakan ktrg final ye kak..=)
berbaki 5 hari yg bturut2..=(

razyana said...

cheras batu 10!

parit, perak!

entah2 kita bersaudara :)

polar bear kurus said...

eh, ko ade dengar dari budak mesir lain selain aku ke yalla ya guga ni??

sebabnya aku dpt vocab ni mase pi siwa nuh.. oasis jauh gila di mana jambannya tidak berpintu dan dibuat dari timbunan bata dan....
(aku nak elaborate lebih lanjut pasal tandas ini tapi tak sopan pulak, hahaha

kilah said...

dri ngko la ak dpt..haha..
pelik..tp bunyi cool

Pjoyz Zul said...

ko hold button CTRL, then ko scroll mouse ko. Font dia akan berubah jadi beso or kecik ikut kesukaan ko.

kilah said...

dh try..ak tgh kagum..heh(nmpk sgt ak buta komputer..haha)
thanks..