Thursday, May 7, 2009

Khamis

memetik buah askadenia

tgn Cik G

penghujung minggu adalah agak heaven sbnrnya bg klinikal yr..

kenapa ak suka hari khamis?
1)ak balik awal sket slalunya..
2)boleh tgk muvie kalau nk tgk..
3)boleh bersembang smpi pengsan kalo itu yg ak rasa nk buat tym tu..
4)boleh duduk2 makan lama2 smbil borak..dan tk sedar dh makan mnyak gle sbnrnya..haha
5)do nothing(senarai kt atas ni pn dh cukup nothing ak rasa..haha)

maka hari ni,it's just another day yg ak perlu lalui mcm biasa..routine..
cuma sbnrnya pg tdi,ak bkira2 tknk g round dan klas..
pastu ak pk cm...eh..eh..apa ak buat ni erk..
maka,bergegas la ak ke klinik kol 9 lebih..kalo kt KAUH,dh kena sembelih dah ak ngan Dr Haitham...haha

maka,jadik la mcm saya ye..
dah la rajin..rajin pulak tu..eh,rajin lah tatau nk ckp mcm mana...
(hahaha,ak bosan gle ni..tah pape tah..)

tkde apa la,sbnrnya ak ok je kalo org tk g kelas dua hari ke 3 hari bila ada rotation besar..saja,sumtimes kita amik masa nk adjust hidup..nk space utk diri sndiri..

okla..ak pn tatau nk ckp apa..ak buat entri ni coz nk upload gmbr petik buah tu je pun..

tgk je la bleh...nk mkn?? kalo ko jauh,tk masuk akal la kan ak nk bg..

tp,kalo dkt,dn ko nk..dtg le umah ak..Cik Sempit boleh tlg petikkan..hahah

kan..kan cik Sempit??(kerana askadenia,cik sempit sanggup turutkan..haha)

3 comments:

cik semput said...

haha..lawakla cik sempit..tapi bukankah setelah kedatangan ong2yang terponggok kat ruang tamu tu membuatkan idop menjadi tidak sempit lagi..semuanya akan menjadi semakin longgar gara2 HDL n LDL serta total chlestrol yang akan berkurangan hari demi hari..usaha tangga kejayaan..yah kata kat aku ritu-->usaha TANDA kejayaan..aku kata..mana plak tanda..tangga la..rosak BM ehe

Fez said...

cik semput,
jgn confuse LDL ngan HDL ni. nak exam Family Med ni.
Biar lebih HDL, kurang LDL.. :p.

kilah said...

cik semput tu,ak tau ko sape..
ayat pn dh tau..haha

fez:treadmill jom!!haha