Monday, October 5, 2009

Housemanship-Kenapa tidak stay di rumah sendiri?

Ak telah dapat teori2 ini ketika elektif..

1.Constant commitment selalu membuatkan kau serba salah.
2.terlalu attach dengan family ketika housemanship adalah perkara yang tidak berapa sesuai.
3.mendapatkan life,mingle adalah perkara yg perlu dalam kehidupan.
4.tidak berat mulut dan muka toya adalah kunci kejayaan..
5.tidak mengeluarkan kata2 sarcastic itu amat menyenangkan..
6.menunjukkan minat,boleh mendapatkan outstanding di dalam kertas evaluation utk elecyive course universti anda,walaupon kdg2,soalan yg pelik2 keluar..=P

haa..lain2,nanti aku tmbah bila ak ingt..=)

10 comments:

yellowrose said...

ye ke kak qilah,.hurm2 hurm lg menambahkan keinginan saye nk houseman jaoh2

Ct AdAh said...

salam..

qilah, contant commitment yg mcm mna akan membuatkan rasa serba slh tu? =)

kilah said...

asma':tah le..akak rsa dok rumah susah nk stadi..susah nk fokus..mnyak distraction kot..
nk tdo,eh,mak kt blkg tgh masak..nk bc buku,eh..makcik dtg rumah la..
apa kata..awak dok shah alam..amik houseman seremban ke..kajang ke..yg leh dok asrama lah sng..

odah:constant commitment..lebih tepat lagi,berkahwin..=P

maskedfacies said...

kilah, jgn minum teh byk sgt.hahaha

kilah said...

haha..kita beri laluan pd vit c..=P

Fez said...

boleh x jangan mention word 'mingle'? i mmg allergic ni.. hahaa

kilah said...

hahaha..
word mingle ko tu..mmg terus diaplikasikan trang tang2 dpn org yg sepatutnya..haha..

dh2..g dok taiping snyap2..ak dok serdang ja..

Dreizet said...

hakhak..muka toya tuh xley blah!!!

kilah said...

sudah la ko..
dasar diskriminasi..
ngko buat muka toya..
hari pertama dh di offer conduct labour..
muka si frh ngan srh sikit pnya manis,smpi sakit jaw senyum..
dpt pegang placenta je tahu!

Dreizet said...

hakhak...selamba je ckp aku wat muka toya, aku snyum manis gak tau :P