Sunday, November 15, 2009

Real Half Way bkn Subway

buku yg dicilok dri almari ayah


perasan tak?perasan tak?
ini minggu ke 4,rotation ke 3(dri 5 rotation) utk tahun akhir.
dan minggu ke 4(dri 8 minggu) bermakna minggu pertengahan utk rotation pertengahan.
dan itu juga bermakna kami mmg berada betul2 di pertengahan tahun sesi pembelajaran.
doakan kami semua berjaya dgn cemerlang.


p/s:surat beranak ak lagi buruk dri buku english bapak ak yg dh kuning2 ni..dh serupa macam ak lahir tahun 57.tumpah kena air kopi mak kata.^__^

7 comments:

hakunamatata said...

aku mcm ragu2 je mak ko ckp tumpah kopi, ntah2 wat lap ingus time ko kecik2 dulu

kher said...

hahaha.
menarik kenyataan tuh.
hahaha buat lap hingus.

mUneer said...

biar betik akak lahir kak parit? bukan main ceruk...haha

one_munawwarah said...

sila pegi buat surat beranak baru oke

kher said...

owh xperlu ko one_munawwarah.
baru classic skit.
ada nostalgia tuh. xkisah ler tumpah kopi ker, wat lap ingus ker.
hehehehe.

kilah said...

kalo lap hingus..bila dia kering..mesti la ada kesan cm kerak2..

ini mslhnya surat beranak ak gile smooth tnpa kesan kerak yg boleh dikikis.heh

p/s:ye,mmg nmpk sdikit mcm tah apa2 ckp psl hingus.Aqilah just wants to remind in case if u forget what is characteristic of hingus.ha-ha

akak lahir kt UM lah..ceruk gile la parit tu..masa kita lahir parit still guna jambatan papan lagi..haha

one,kalo akak buat surat beranak baru..akak nk tukar nama yg lebih glamer cthnya mcm Safyah,Sarah..ah,mmg suka kot nama perempuan mula huruf S.
bnyi mcm.. lembut??..kuang2..

tp pk2 one..tkde maknanya buat surat beranak baru..buat kena kutuk dgn pjbt pndaftaran je..dh tua..haha

sempliciotto said...

ntah tau takpe hakunamatata nih adeke hingus? eeii..

doakan sama2 kami yek,esp sapa2 yang ke tanah suci haramain :)

p.s baru tau ayah ko amik econs huhu