Wednesday, December 23, 2009

Teringat 2..

Masa tu,ak ngan Sarah baru je masuk int med round..
hari ke 2 atau ke 3 tah..
Nama Dr Kow pn ak tak tau melainkan ak tgk dkt cop dia..
Dan juga disebut oleh sister2 tp ak tk amik pusing.

Satu hari..Dr Kow tk muncul2 dekat ward.
ak ngan sarah pergi tnya Dr Wani..

Aku:Dr wani,Dr kow (dengan sebutan Kau) masuk pukul berapa hari ni..
Dr wani:Tak tau la wak..Ada je tu karang dia masuk..awak,sebutan dia Ko la..
tiba2 sarah kata:aah la kilah..Kau(cow) tu kan lembu...

Aku:Daaa????

Ak ingt2 balik...kelakarnya..haha

4 comments:

Anonymous said...

kak qilah..
selama kte baca blog akk yg ad citer pasal dr.kow tu..
mmg kte sebut ngn bacaan 'kau'..
haha..rupanyer salah plak..
haha..lawak2..

yellowrose said...

hahhhahah..saye pon sbot [kau]..alamak malu nmpk sgt lame xdok msia..

kilah said...

gile malu..hahahah..
seb baik tk buat dpn dia..

sarah said...

huhu
masa dR wani tu betulkan sebutan kilah, Dr ko ... mula2 rasa takde pape pun beza...

tapi pastu kita mule terpikir.. ye lah kilah.. ejaan dier kan KOW, bukan COW...

then kilah pun amik masa berfikir untuk .... GELAK..

sian dR.. Ko..
sorry doktor..
you're the best lecturer (kilah muntah)...
hehe